● Inspiratiedagen

Gezien de noodzaak van reflectie op de meerwaarden van het onderwijs hebben onderwijsjezuïeten in Delft in samenwerking met collega-docenten van het Stanislascollege in Delft, het Teylingencollege in de bollenstreek, de Ursula SG in Horn-Heylhuysen en nog twee andere scholen in Limburg een aantal twee- en ééndaagse programma’s ontwikkeld voor docenten en medewerkers van primair en secundair onderwijs. Een extra tweedaags programma is ontwikkeld door Mw.drs.M.van Veldhoven.
Deze programma's worden meestal aan docenten van een of meerdere scholen gegeven, die daarvoor gekozen hebben en die door de school daartoe in de gelegenheid worden gesteld (lesvrij en onkosten vergoed).Onze programma’s hebben allen op genoemde en andere scholen in Nederland hun waarde bewezen. Ze staan op deze website kort beschreven. Zie in het menu: Eendaagse programma's en
Tweedaagse programma's.
Maar een identiteitsdag of middag voor een compleet team behoort ook tot de mogelijkheden. Zie daartoe in het menu: Identiteitsdag voor een team.

De programma’s worden begeleid door Mary van Veldhoven en Bert ten Berge sj (adresgegevens zie: Contact) en worden steeds voorbereid en uitgetest met een delegatie van de doelgroep en aan de wensen van die doelgroep aangepast.